Пропускане на команди от лентата
Прескачане до основното съдържание

Потребител

Тук можете по всяко време да промените потребителските си данни и парола.

ВПИСВАНЕ

Ако сте вече регистриран, моля въведете вашия имейл адрес и парола и натиснете вписване.

Забравили сте си паролата?
 

Все още нямате регистрация? Изберете сега Регистриране.

AKSHeaderItemTypeRegister

AKSHeaderItemTypeForgottenPW

AKSHeaderItemTypeChangePW

Търсене

Избор на език

Страна

Производители на дограма

​​​​​​​​​​Параметрично проектиране, адаптивно строителство, подобрени системни технологии и оптимизирано модернизиране на съществуващите сгради. Въпреки че темите звучат много различни, те имат нещо общо: всички те търсят лесни решения на сложната задача за строителство на нови сгради или саниране на вече съществуващи. 
Какво ние Ви предлагаме е лесно да се каже: само най-доброто! 
Предлагаме Ви първокласни продукти и системи от интернационалните водещи производители Schüco и Jansen, както и иновативни, специфични на пазара продукти, изцяло самостоятелно разработени. Потопете се в нашия уникален продуктов свят и се вдъхновете!


 Към продуктите

​​​

​​AWS 90_HB.jpgПрозорци, които отговарят на всички изисквания

Прозорци

Параметрично планиране, адаптивно строителство, подобрена системна технология и оптимизирана модернизация на съществуващи сгради. Тъй като темите са различни, те имат едно общо нещо: те всички търсят лесни решения на сложни задачи за ново строителство или реновиране на обекти в градските и селските райони.


Прозорци


ADS 65 NI FR 30_NB3.jpgПравилната система за всяко изискване

Врати

Вратите и входните портали трябва да отговарят на високи стандарти за надеждност и функционалност.В зависимост от предназначението, перфектното отваряне и затваряне трябва да бъде гарантирано дори при висока интензивност на употреба да бъдат изпълнени изискванията за безопасност като пожарустойчивост или взломоустойчивост. Системите за врати и входни портали от AluKönigStahl отговарят на всички изисквания. Независимо дали предпочитате модерен дизайн на алуминиевите врати, изключителните статически предимства на стоманените врати или тенденцията на материал от неръждаема стомана - ние предлагаме специално изработени системи за вашите нужди.

Врати


FW 60+BF_HB.jpgМинимални видими ширини на - максимална гъвкавост на фасадите

Фасади

Независимо дали става въпрос за алуминий или стомана, независимо дали става дума за колоно-гредови или елементи фасади: AluKönigStahl е специалист по фасади и покривни конструкции. Високата топлоизолация, изискванията за безопасност или вграждането на отваряеми елементи са само някои от сложните изисквания, които могат да бъдат оптимално изпълнени със системите на AluKönigStahl.

ADS 65 NI FR 30_NB4.jpgСигурни без видима разлика

Системи за сигурност

Само една искра може да бъде достатъчна, за да предизвика пожар, който е животозастрашаващ и причинява щети в огромни размери. Противопожарните и противодимните системи на AluKönigStahl са оптически неразличими от стандартните системи и по този начин хармонично се вписват в общия външен вид на сградата. ​Системи за сигурност