Пропускане на команди от лентата
Прескачане до основното съдържание

Потребител

Тук можете по всяко време да промените потребителските си данни и парола.

ВПИСВАНЕ

Ако сте вече регистриран, моля въведете вашия имейл адрес и парола и натиснете вписване.

Забравили сте си паролата?
 

Все още нямате регистрация? Изберете сега Регистриране.

AKSHeaderItemTypeRegister

AKSHeaderItemTypeForgottenPW

AKSHeaderItemTypeChangePW

Търсене

Избор на език

Страна

Нашият сервиз

С нашия отдел софтуерен сервиз като партньор, можете спокойно да се концентрирате върху същественото, докато поддръжката и грижата за базата данни се осъществяват от нас. Освен това от него ще получите информация за семинарите ни и услугата "Гореща линия".

Нашият сервиз накратко:

Консултация
С удоволствие ще Ви консултираме при избора на подходящите за Вас софтуерни продукти и допълнителни модули. Можем да Ви презентираме нашия софтуер в детайли и да Ви предложим да тествате SchüCal и JANIsoft като "90-дневна пробна версия".


Семинари
Редовно провеждаме основни семинари в семинарната ни зала - датите за тях можете на намерите в меню Сервиз - Обучения/Семинари. Можем също така да Ви предложим специални семинари на желани от Вас теми, които да се проведат в нашата зала или при Вас на място.


Актуализация на софтуера
Софтуерните ни продукти се актуализират редовно. Чрез осъществявания от нас мениджмънт на актуализациите Вие винаги ще бъдете актуални. Получавате всеобхватни ъпгрейди за програмите, които да инсталирате посредством информационен носител.


Гореща линия
При въпроси във връзка с нашите софтуерни продукти можете да се възползвате от безплатната гореща линия. Нашите сътрудници са на Ваше разположение през целия работен ден.


Дистанционна поддръжка
За по-ефективни и бързи запитвания по поддръжката нашите сътрудници използват инструмента за дистанционна поддръжка на TeamViewer®, който може да бъде стартиран директно през SchüCal и JANIsoft.

Сервиз на място
С удоволствие Ви помагаме и на място, напр. при инсталирането на SchüCal и JANIsoft в мрежа или при свързването на Вашия център за обработка на профили към SchüCal.

Онлайн-сервиз
За да Ви информираме за най-актуалните подобрения на софтуерните ни продукти, ние редовно Ви предлагаме онлайн-семинари, т.нар. Web-инари. На блокове от по 45 минути на живо Ви представяме различни теми, а с помощта на функция chat Вие също можете да задавате въпроси към водещия семинара.

Помощ при специални конструкции
При използването на специални конструкции Schüco ние Ви предлагаме възможността да въведете специално конструираните профили в програмата SchüCal, така че те да могат да се използват като стандартни профили при създаването на елементите. След това тези профили могат да се въведат и при управлението на машините.