Пропускане на команди от лентата
Прескачане до основното съдържание

Потребител

Тук можете по всяко време да промените потребителските си данни и парола.

ВПИСВАНЕ

Ако сте вече регистриран, моля въведете вашия имейл адрес и парола и натиснете вписване.

Забравили сте си паролата?
 

Все още нямате регистрация? Изберете сега Регистриране.

AKSHeaderItemTypeRegister

AKSHeaderItemTypeForgottenPW

AKSHeaderItemTypeChangePW

Търсене

Избор на език

Страна

SchüCal/JANIsoft

SchüCal и JANIsoft са софтуер за калкулации при обработка на оферти и поръчки, а също и при подготовка за работа със системите за прозорци, врати, фасади и зимни градини на Schüco и Jansen. Разработени са в 3 нива – basic, advanced и enterprise. Наред със стандартните предложения за оферта, поръчка, изработка, доставка и издаване на фактура, могат по желание да се изготвят и изображения на разрези, да се прехвърля разрез в CAD, да се изчислява времето за изработка и да се прехвърлят данни към ERP-/PPS системи.​

 

 

 

 
 

​SchüCal и JANIsoft накратко

SchüCal/JANIsoft basic
С модула "basic" могат да се създават 2D-изображения на прозорци, врати и фасади. S-Cad предлага по избор и връзка към CAD.

SchüCal/JANIsoft advanced
2D- и 3D-модели улесняват обработването на комплексни обекти. Друга опция е направлението на CNC машини за обработка на профили. SchüCad като опционално разширение позволява създаването на произволни 3D-конструкции.

SchüCal/JANIsoft enterprise
Тук вече са включени допълнителни модули като изчисляване на времето за изработка или връзка към ERP-системи.

SchüCal и JANIsoft в детайл

Ниво на потребителя
Чрез конфигуриране лентата на менюто се ускорява и опростява работата със стандартни елементи и специални конструкции. Софтуерът запаметява последно използвания вариант и го предлага за следващото решение. Цената за конкретния елемент, включително всички надбавки, както и U-стойността се показват постоянно.

Мениджър на обкова за врати
Наред с автоматичното изчисляване на обкова за прозорци с този мениджър на обкова за врати се облекчава изчислението на обкова за врати Schüco и Jansen. В зависимост от параметрите на вратата, като напр. големина на крилата, цвят и клас на сигурност, се предлагат подходящите артикули вкл. мястото им на монтаж.

Статическо изчисление
Със статическото изчисление за профили и стъкла може да се изготви надеждна калкулация чрез избор на конкретни профили за прозоречни и фасадни елементи вкл. техния пълнеж.

Модул за оферти
SchüCal и JANIsoft предлагат индивидуалност и гъвкавост при съставянето на оферти. Документите могат да се изготвят индивидуално спрямо Вашите нужди. Позиционните скици могат да се настройват индивидуално и да се подадат в приложение под формата на голяма скица.

Изображение на разреза (по избор)
Изображението на разреза позволява незабавен визуален контрол на въведените данни. Изображението на профили, стъкла, артикулни номера и размери дава поглед върху конструкцията, с негова помощ е възможна и изработката.

Направление за трион и машини (по избор)
Необходимите системни обработки на профилите могат да се проверят и допълнят по време на обработката на елемента в 3D-формат. Различните видове триони и центрове за обработка на профили могат да се направляват директно от SchüCal.