Пропускане на команди от лентата
Прескачане до основното съдържание

Потребител

Тук можете по всяко време да промените потребителските си данни и парола.

ВПИСВАНЕ

Ако сте вече регистриран, моля въведете вашия имейл адрес и парола и натиснете вписване.

Забравили сте си паролата?
 

Все още нямате регистрация? Изберете сега Регистриране.

AKSHeaderItemTypeRegister

AKSHeaderItemTypeForgottenPW

AKSHeaderItemTypeChangePW

Търсене

Избор на език

Страна

Алукьонигщал

2007 AKS WrNeudorf_2.jpgАлукьонигщал е доставчик на висококачествени алуминиеви, стоманени и пластмасови системи, както и на компоненти за реализиране на съвременна, енергоефективна архитектура, подкрепяйки по този начин прилагането на устойчиви концепции за сгради. Партньорството с реномирани брандове гарантира поддържането на висококачествен асортимент, който непрекъснато се оптимизира и прогресивно следва теченията в архитектурата и наредбите в строителството.

Съюзът с двата водещи международни производители на системи съществува вече 60 години. Единият от тях е Schüco - световен лидер на пазара за алуминиеви системи и експерт в областта на пластмасовите системи, а другият е Jansen - специалист в областта на системите от стоманени профили. Сътрудничеството с тях и иновативното развитие на продуктите превърнаха Алукьонигщал в лидер на пазара и технологиите.

Под името на висококачествената марка RHS фирмата предлага също така горещо- и студеновалцувани профили, профилни и кръгли тръби за строителство на стоманени конструкции и мостове, машини и съоръжения, автомобилостроене и корабостроене.

Алукьонигщал подкрепя партньорите си чрез всеобхватност на предоставяните услуги във всички фази на строителството. Фирмата разполага с консултантски екипи, които разработват нови продукти и помагат при вземането на решения при избор на оптимални системни компоненти за даден специфичен строителен проект.

Тясното сътрудничество в областта на производствената технология, обучението на служители, предоставянето на софтуер и изискванията за обработка гарантира рационална, ефективна и качествена реализация на планираните проекти.

В момента Алукьонигщал, в лицето на създадените самостоятелни дъщерни дружества, е водещ специалист в тази област в Австрия, Източна и Югоизточна Европа.

Това позволява гарантиране на благонадеждна и интензивна консултация и обслужване на партньорите на място, а също и намирането на специфични и технологически напредничави решения съвместно с тях.