Пропускане на команди от лентата
Прескачане до основното съдържание

Потребител

Тук можете по всяко време да промените потребителските си данни и парола.

ВПИСВАНЕ

Ако сте вече регистриран, моля въведете вашия имейл адрес и парола и натиснете вписване.

Забравили сте си паролата?
 

Все още нямате регистрация? Изберете сега Регистриране.

AKSHeaderItemTypeRegister

AKSHeaderItemTypeForgottenPW

AKSHeaderItemTypeChangePW

Търсене

Избор на език

Страна

Строителна база данни

Австрийската строителна база данни BDBLogo_v2.gif​(Baudatenbank) е водеща платформа за строителната индустрия от 1992 г. насам. Тя се определя като партньор на строителния предприемач и строителната индустрия в Австрия с висока професионална компетентност и постоянно увеличаващ се брой доволни потребители. Чрез нея строителната индустрия и нейните партньори получават съвкупна информация на тема строителство.
Централно място тук заема информацията за строителни продукти за проектиране и обществени поръчки.       
Производителят на продукти или занаятчийското предприятие печели от високата честота на посещения. С интегрирането във фирмената и продуктовата база данни винаги сте в правилния момент,  когато се вземат строителни решения.       

Занаятчийски предприятия, архитекти, строителни предприятия, поръчители на обществени поръчки, доставчици, публични и частни инвеститори: цялата строителна индустрия се среща на водещия в Австрия портал за строителната индустрия. Тук можете да намерите данни за фирми, продуктови каталози, новости за продукти, текстове за обществени поръчки, CAD-детайли, артикулни листи с информация за цени, а също и информация за изпълняващите предприятия.

За повече информация:

www.baudatenbank.at (www.bdb.at)


 

www.ausschreibung.at (www.adb.at)