Пропускане на команди от лентата
Прескачане до основното съдържание

Потребител

Тук можете по всяко време да промените потребителските си данни и парола.

ВПИСВАНЕ

Ако сте вече регистриран, моля въведете вашия имейл адрес и парола и натиснете вписване.

Забравили сте си паролата?
 

Все още нямате регистрация? Изберете сега Регистриране.

AKSHeaderItemTypeRegister

AKSHeaderItemTypeForgottenPW

AKSHeaderItemTypeChangePW

Търсене

Избор на език

Страна

Schüco International KG

 

​През 1958 г. Алукьонигщал и системният производител Schüco решават, че заедно могат да постигнат още по-голям успех. Резултатът е създаването на едно стратегическо партньорство, от което и двете страни печелят. 

Интензивното сътрудничество със световния лидер в областта на алуминиевите системи и експерт при системите от пластмаса, заедно с иновативното развитие на продукти, са доказателство за лидерството в технологиите и иновациите. 

Schüco International KG е основана през 1951 г. от Хайнц Шюрман като металостроителна фирма за  производство на витрини с шестима служители в германския град Порта Вестфалика под името Хайнц Шюрман & Co. 

През 1964 г. фирмата е купена от концерна Ото Фукс. Днес Schüco разработва и продава системи за сградни обвивки, сред които - за еднофамилни и многофамилни къщи, за обектови и индустриални строежи. Към спектъра от продукти се числят системи за прозорци, врати, фасади и зимни градини, както и системи за балкони, слънцезащита, пожарозащита и димозащита, противовзломни, противокуршумни и противовзривни системи.