Пропускане на команди от лентата
Прескачане до основното съдържание

Потребител

Тук можете по всяко време да промените потребителските си данни и парола.

AKSHeaderItemTypeLogin

AKSHeaderItemTypeRegister

AKSHeaderItemTypeForgottenPW

AKSHeaderItemTypeChangePW

Търсене

Страна

Jansen AG

 


 

Започнала като малко занаятчийско предприятие, създадено от Йозеф Янсен през 1923 г. в Оберрийт, Швейцария, Янсен се превръща в международно високотехнологично предприятие. За този период от време се запазват и типичните ценности за Янсен. Тогавашният пионерски дух се отразява в продуктите и услугите на настоящето.

Днес Янсен АГ произвежда и продава заварени и валцувани прецизионни стоманени тръби и профилни системи от стомана и благородна стомана за прозорци, врати и фасади, а също и пластмасови продукти за строителството и индустрията: продукти, които представят швейцарското качество, иновация, дълготрайност и енергийна ефективност. Групата Янсен и до днес е останала 100% семейна собственост и ангажира в международен план около 1.000 служители, от които приблизително 60 са обучаващи се. 

През 2013 г. оборотът на швейцарското семейно предприятие  възлиза на около 285 млн. швейцарски франка. Янсен има представителства и партньорски фирми по цял свят. В заводите в Оберрийт (Швейцария) и Дингелщедт (Германия) всеки ден се преработва 300 тона суров материал, което отговаря приблизително на теглото на един Airbus A 380. Ако пък произведените от Янсен за година тръби се съединят една с друга, то с тях би могъл да се обиколи два пъти екваторът.​