Пропускане на команди от лентата
Прескачане до основното съдържание

Потребител

Тук можете по всяко време да промените потребителските си данни и парола.

ВПИСВАНЕ

Ако сте вече регистриран, моля въведете вашия имейл адрес и парола и натиснете вписване.

Забравили сте си паролата?
 

Все още нямате регистрация? Изберете сега Регистриране.

AKSHeaderItemTypeRegister

AKSHeaderItemTypeForgottenPW

AKSHeaderItemTypeChangePW

Търсене

Избор на език

Страна

Jansen AG

 

Започнала като малко занаятчийско предприятие, създадено от Йозеф Янсен през 1923 г. в Оберрийт, Швейцария, Янсен се превръща в международно високотехнологично предприятие. За този период от време се запазват и типичните ценности за Янсен. Тогавашният пионерски дух се отразява в продуктите и услугите на настоящето.

Днес Янсен АГ произвежда и продава заварени и валцувани прецизионни стоманени тръби и профилни системи от стомана и благородна стомана за прозорци, врати и фасади, а също и пластмасови продукти за строителството и индустрията: продукти, които представят швейцарското качество, иновация, дълготрайност и енергийна ефективност. Групата Янсен и до днес е останала 100% семейна собственост и ангажира в международен план около 1.000 служители, от които приблизително 60 са обучаващи се. 

През 2013 г. оборотът на швейцарското семейно предприятие  възлиза на около 285 млн. швейцарски франка. Янсен има представителства и партньорски фирми по цял свят. В заводите в Оберрийт (Швейцария) и Дингелщедт (Германия) всеки ден се преработва 300 тона суров материал, което отговаря приблизително на теглото на един Airbus A 380. Ако пък произведените от Янсен за година тръби се съединят една с друга, то с тях би могъл да се обиколи два пъти екваторът.​