Пропускане на команди от лентата
Прескачане до основното съдържание

Потребител

Тук можете по всяко време да промените потребителските си данни и парола.

ВПИСВАНЕ

Ако сте вече регистриран, моля въведете вашия имейл адрес и парола и натиснете вписване.

Забравили сте си паролата?
 

Все още нямате регистрация? Изберете сега Регистриране.

AKSHeaderItemTypeRegister

AKSHeaderItemTypeForgottenPW

AKSHeaderItemTypeChangePW

Търсене

Избор на език

Страна

Jansen AG

 

Започнала като малко занаятчийско предприятие, създадено от Йозеф Янсен през 1923 г. в Оберрийт, Швейцария, Jansen AG се превръща в международно високотехнологично предприятие. За този период от време се запазват и типичните ценности на Янсен. Тогавашният пионерски дух се отразява в продуктите и услугите на настоящето.

Днес Jansen AG произвежда и продава заварени и валцувани прецизионни стоманени тръби и профилни системи от стомана и благородна стомана за прозорци, врати и фасади, а също и пластмасови продукти за строителството и индустрията: продукти, които представят швейцарското качество, иновация, дълготрайност и енергийна ефективност. Групата Jansen и до днес е останала 100% семейна собственост и ангажира в международен план около 1.000 служители, от които приблизително 60 са обучаващи се. 

Jansen AG има представителства и партньорски фирми по цял свят. В заводите в Оберрийт (Швейцария) и Дингелщедт (Германия) всеки ден се преработва 300 тона суров материал, което отговаря приблизително на теглото на един Airbus A 380. Ако пък произведените от Jansen AG за година тръби се съединят една с друга, то с тях би могъл да се обиколи два пъти екваторът.​